За нас

За нас

Здравето е богатство

 

Здравето е богатство – това е нашето мото! Като едни ревностни поддръжници на бизнес с Благоденствието (Уелнеса), ние смятаме, че няма по-голямо щастие и богатство от  даровете на здравето и именно затова се стремим всеки наш продукт да бъде такъв дар.

 

Нашето Име

 

Българите основават преди 15 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, от където и името и (Иде-седем и Ел-племе).

По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул Възвишени и Ари Свободни  по дух.

 

ИДЕЛБУЛГАР

 

Може да се приема, като зеления учител и зеления господар едновременно. Зеленият цвят е символ на природата, биосферата, изумруда, пролетта, екологията, растенията, гората, билките, биологичната чистота, здравето, равновесието, спокойствието, парите, любовта и щастието. Зеленият учител изучава внимателно и с търпение същността на тези символи, овладява техните могъщи сили и властва като зелен господар над тях. След това с много вдъхновение и любов, той преподава наученото на своите ученици и последователи.

 

Нашите принципи

 

Нашите принципи са 7 на брой и определят същността, намеренията и действията на ИДЕЛБУЛГАР като компания.

 

  1. Принцип на мечтата – мечтата вдъхва и дава живот на всичко и всички.
  2. Принцип на мъдростта – мъдростта ръководи и управлява всичко и всички.
  3. Принцип на справедливостта  – справедливостта е в основата на намеренията, решенията и действията на всичко и всички.
  4. Принцип на любовта и красотата  – любовта и красотата са същността на всичко и всички.
  5. Принцип на силата – силата е в основата на развитието и усъвършенстването на всичко и всички.
  6. Принцип на познанието – познанието ускорява и увенчава развитието и усъвършенстването на всичко и всички.
  7. Принцип на единството – всичко и всички се стремят към единство, хармония и цялостност.
 

Нашата мисия

 

Да помогнем на Възможно повече хора да излязат от вечните времена на заблудите, ”нелечимите болести”  и деградацията в ”модерната медицина”. Давайки  полезна и ценна информация с която да обогатят здравната си култура.

Здравна култура = Живот без болести!!!

Здравето е в Вашите ръце!!! 

 

Да помогнем на всеки човек, станал част от семейството на ИДЕЛБУЛГАР  да успее да постигне мечтите си за самоусъвършенстване, себереализация, благоденствие, здраве и щастие. Да помогнем на многобройните си клиенти да получат полезна информация и достъп до невероятните продукти и услуги на компанията, даряваща ги със здраве, красота, чистота, удобства, сигурност, прекрасни емоции и то на възможно най-добрата за тях цена.

Да помогнем за един по-добър и мирен свят, чиста планета и щастливо човечество.

 

Нашите цели

 
Да предлагаме продукти и услуги с високо качество, стойностни и иновативни, на много изгодни за клиентите цени.
Да повишаваме качеството на обслужване и работата с клиенти.
 
 

Продукти и услуги

 
Те са винаги прецизно и внимателно подбрани с максимален критерий за иновативност, високо качество, доказана ефективност и в полза на благоденствието на клиента. Ние сме потребители на собствените си продукти и сме убедени в тяхното качество и предназначение.
 
 
 

Социална ангажираност

 

 
ИДЕЛБУЛГАР е компания от ново поколение, стремяща се не само към усъвършенстването и благоденствието на своите служители, консултанти и клиенти, но и към поемане на отговорност към хора в неравностойно положение и конкретно към децата. От 2018 година, както и в бъдеще, фирмата започва да дарява средства на SOS Детски селища (организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има детство и бъдеще). Благодарим на всички, благодарение на чиито усилия можем да се погрижим за децата на България!
 
 
С най - добри пожелания от целият екип и управителя на ИДЕЛБУЛГАР

 

БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ

 

Изпращане