Често задавани въпроси

1. Какви болести лекува Zaperr S5 Automatic ?

Zaperr S5 Automatic  НЕ лекува болести,  а отстранява Причините за болестите и организма сам се лекува! Когато няма Причина, няма и следствие, симптом…

2.Може ли апарата да се използва и от деца ?

Да дори е желателно.

3. Има ли някакви странични ефекти или опасности ?

Категорично НЕ,   но е противопоказен за хора с кардиостимулатори (чип имплантиран в гърдите), тъй като не са правени подобни изследвания, с такива хора. За бременни и кърмещи, също не се препоръчва, поради простата причина, че в организма се унищожават и изхвърлят, множество лоши бактерии, паразити и токсини,  които могат да попаднат в плода или кармата.

4. Колко процедури се правят дневно и за какъв период ?

Правят се от 1 до 3 процедури дневно. Когато е с профилактична цел, са достатъчни 2-3 процедури седмично. Но когато става въпрос за лечение, се правят процедури  всеки ден в продължение на 20-30 дни.След което се прави пауза 1-2 седмици и ако е необходимо, процедурите се повтарят, до изчезване на здравословния проблем.

5. Апарата унищожава лошите бактерии, но какво се случва с полезните бактерии ?

Полезните бактерии имат  отрицателен заряд, или казано по друг начин,  вибрират на различна честота от лошите бактерии.. Лошите бактерии имат положителен заряд. Именно този положителен заряд, унищожава само лошите бактерии… Без по никакъв начин да влияе на полезните бактерии. Което е едно от многото ефекти  на апарата върху организма.

6. На пазара има много такива апарати, с какво Вашия е, по добър от останалите?

Ние не желаем от етична гледна точка да твърдим подобно нещо или да обиждаме друг производител или търговец. Но е факт, че при нашия апарат са спазени всички принципи на въздействие, които са от огромно значение за ефективността на апарата (можете да прочетете плюсовете в страницата на продукта).

Защо е необходимо преминаването и на трите цикъла 1.2.3. (пълен сеанс) ?

Първият цикъл  въздейства пагубно върху вирусите, бактериите и паразитите, като след няколко минути се появяват още бактерии и вируси, които са напуснали мъртвите паразити.

Вторият цикъл разрушава и тези вируси и бактерии. Скоро се появяват отново малко на брой вируси.

Третия цикъл погубва и вирусите, които загиват по-трудно.

7. Каква е разликата от апарати работещи, с различни честоти и Вашия, който работи с една честота ?

Не е важна само честота на апарата, а много други фактори, вградени в софтуера на апарата …. Доказано е, както от д-р Хулда Кларк и други специалисти в областта, не на последно място и личния ни опит! Не е нужно да се работи с различни честоти  на различните патогенни…… Като основният минус при такъв тип апарати е, че те третират точно определен паразит или бактерия… Но какво се случва, с останалите, които не са открити и диагностицирани ? Тоест с различни честоти или програми, унищожавате един паразит или една бактерия, но те са стотици, дори хиляди. И няма как да бъдат открити всичките (няма такова изследване) ! Апарата по схемата на д-р Хулда Кларк и допълнителните подобрения, които сме направили с годините, унищожават всички видове паразити, бактерии и вируси, защото както казахме, те имат положителен заряд..

В началото на своите изследвания д-р Кларк е работила с различни честоти.

Но ето какво казва тя по късно !!!

Последващи изследвания показаха ,че НЕ различните честоти  са унищожили всички нашественици. Ефективността се дължеше на положително настроената честота и това , че Заперът работи с БАТЕРИЯ !!!

Възможността да бъдат унищожени Всички нашественици чрез Зепинг/ Запер ( само за 7 минути), може наистина да стане панацея! Няма нужда да се установяват определени честоти  и  да се преминава подред , през всички честоти килохерц по килохерц (това отнема много време). Работейки с различни честоти, риска да се пропусне някой неоткрит паразит или бактерия,  е голям.

При достатъчно напрежение( 5-10 волта ), (продължителност 7 минути) и честота , (която е между 10 и 30 kHz).Всяка положително настроена честота, въздейства пагубно и едновременно на всички паразити, бактерии и вируси.

Всички паразити , вируси и бактерии (загиват за 7 минути , при 5 волта) Генерирането на положителни честоти е най-добрият и бърз начин за унищожаване на патогенните организми.

Каква е разликата между апарати, които работят с адаптер и батерия ?

Апаратите, които работят с батерия, имат множество плюсове, пред тези, които работят с адаптер (описано е по горе). При апарати работещи с адаптер, се изисква. Той да бъде включен в електрическата мрежа!!! За нас това е непрофесионално и опасно!!! Твърдения от сорта, че такива апарати, са по мощни и добри от тези, които работят с батерия,  е смешно и без коментар!

8. Трябва ли да се спазва хранителен режим ?

Винаги когато внимаваме, какво консумираме, усилва ме ефекта на лечението.

9. Какъв е хранителния режим, който препоръчвате?

Повече алкални храни ( плодове, зеленчуци, фрешове, смути, сурови ядки и др. ) и по малко киселинни храни (тесто, глутен, мая, бяла захар, животински белтък). Желателно е, към апарата да се прибави и билката СЕДЕМчатка -нова формула.

10. Какво означава лечебна криза ?

Лечебните кризи показват , че в организмът протичат изчистващи и оздравителни процеси, които са резултат  на масовото унищожение и изхвърлянето  на паразитите и токсините от тялото !!!Симптоми за лечебните кризи, могат да бъдат , прилошаване , гадене , повръщане , разстройство ,обриви по кожата , температура, отпадналост и други….

Тези Възможни лечебни кризи, трябва да се посрещнат, позитивно .Всичката тази мръсотия натрупана в организма, трябва да излезе по някакъв начин.Противен случай си живеем с цялото това “БОГАТСТВО“, вътре в  нас.Това е истинското лечение. Лечения, които ”лекуват симптома”, а НЕ Първопричината. Са лека илюзия и пародия на лечение!!!

11. Какво е мнението Ви за традиционната медицина ? Подкрепям казаното от г-н Холмс

ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ , А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ ! АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС , БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО!

ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ , А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ ! АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС , БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО!

Биорезонансен апарат от ново поколение Zapper – S5 AUTOMATIC -39 %
Всяка нещо има своята уникална честота на трептене!   Теорията за избирателно електропора..
258.00лв. 158.00лв.
СЕДЕМчатка™  - 60 капсули -50 %
При традиционните методи на въздействие върху  гъбички и здравословни проблеми от всякакъв ха..
58.00лв. 29.00лв.