ПРИЧИНИ ЗА КРЪВНА ЗАХАР

Причини за висока и ниска кръвна захар ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

home-8HfBp7-RC5RD_j zaharen_diabet images

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ, 

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини!

Съвременната медицина поставя диагнози и  третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80 % от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи.

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат  и  висока и ниска кръвна захар.

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме. 

 

 

ПРИЧИНИ ЗА  ВИСОКА И НИСКА  КРЪВНА ЗАХАР

 

Всички хора с тези проблеми имат един и същ трематод в панкреаса си, Eurytrema pancreaticum, панкреатичният метил на говедата. Изглежда, че го получават многократно от едрия рогат добитък чрез консумация на месо или млечни произведения, не преминали термична обработка. Не е трудно да бъдат унищожени паразитите чрез зепинг, но тъй като в хранителните продукти те са в инфекциозен стадий, лесно настъпва повторно опаразитяване.

 

Но Eurytrema няма да се засели и размножава в нашия панкреас без наличието в него на дървесен спирт (метанол). Замърсяването на храните с метанол е твърде често. Намираме го в готовите храни, включително бутилираната вода, подсладителите, газираните напитки, бебешките млека и във всички напитки на прах (и тези с етикет „здравословни”).

 

С унищожаването на паразитите и отстраняване на метиловия алкохол от храната нуждата от (инсул-н), може да бъде намалена наполовина.

 

Бъдете стриктни при проследяване на кръвната си захар. Малките островчета на панкреаса, произвеждащи (инсул-н), се възстановяват много бързо. Дори 90% от тях да са разрушени, изискващо ежедневни инжекции с (инсул-н), половината от тях могат да се възстановят или регенерират и (инсул-н) да не е вече необходим. Самите (инсули–ви) инжекции могат да са замърсени с метанол. Това е много груба ирония — лечението да влошава състоянието.

 

При хората, които имат  проблеми с захарта,   имат и вируса НА (вероятно се има предвид т. нар. вирус на брадавиците, HPV, човешки попиломен вирус — в панкреаса си. Този вирус се развива в кожата, предизвиквайки образуване на брадавици, но бързо се разпространява из тялото, достигайки освен до панкреаса и до далака и черния дроб. Не е необходимо специално да се убива вируса, защото той изчезва с унищожаване на паразита. Без съмнение НА вирусът принадлежи на панкреатич-ния метил.

 

човешки-попиломен-вирус

Много важно е, докато се възстановявате  да следите всеки ден кръвната си захар. 

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до тоалетна. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни за целият организъм. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм .

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали, могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото. 

 

Логично ли е тогава панкриаса да не произвежда достатъчно (инсул-н) ?

Ето откъде идва проблема с кръвната захар.

 

Паразитите и гъбичките  също   имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини ,минерали ,калции ,желязо ,калий , фосфор ,магнезии и т н. Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи.

За да се освободите от проблемите с кръвната захар, трябва да се освободите от  причините /паразити. 

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи. 

Грешката, при традиционният метод на въздействие е, именно това, че  се третира симптома, а НЕ ПРИЧИНАТА. 

За това истинското и ефективно решение e,   Отстраняването на ПРИЧИНАТА.

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС 

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени, чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути…. Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве. 

Но е най-големият Враг на паразити, вируси, батерии, гъбички. 

Само  една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване.  

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете!

 

Отстранили сме причината  паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА.  

 
За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н..
 
 
Ограничете или спрете храни, съдържащи глутен, мая, тесто, захар!
 
Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 
 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини, от болестта няма да остане и следа.  Защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън. Когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме причини, а не СИМПТОМИ. 

 

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор,  нито да имате някакъв опит за работа с апарата. 

Нужно е  да загърбите деградиралият  начин на мислене  в съвременната медицина. 

И да излезете от омагьосаният кръг на заблудите ” и нелечимите болести ”. 

 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него. 

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.