Причини и премахване на наднормено тегло ?

Какви са истинските причини за наднорменото тегло ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

Image_1748526_407 (1)tkw1 324954

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини!

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

 

Така,  че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи. 

 

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат и наднормено и поднаднормено тегло. 

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме. 

 

Eurytrema Strongyloides Ascaris trichinella_spiralis Ancylostoma Fasciolopsis-buskii-2

 

ПРИЧИНИ  С ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ

При затлъстялата жена в процеса участват яйчниците, панкреасът и щитовидната жлеза. Вероятно участват и адреналните жлези, мозъчният център за ситост и черният дроб. Може да се касае просто до натрупване на токсини  в тези органи  или на заселване с микроорганизми и паразити. Очевидно е, че когато тежите над нормалното,  някой орган не е наред.  По принцип микроорганизмите и паразитите  се натрупвт в панкреаса, мозъка (възможно е в центъра за ситост)  яйчниците, вагината.

 

Наднорменото тегло е енергиен проблем.

Храната, която поемате се превръща в мазнина, вместо в енергия. Вина за това има главно черният дроб.

 

Shigella

Shigella_stool

revita3

 

Shigella са бактерии, които спомагат  за наднорменото тегло и могат да предизвикат ужасен запек и подут стомах.Стомахът се заселва с бактерии и паразити при понижен имунитет. Основна причина за това е непрекъснатото поемане на НЕ здравословни храни и напитки, които консумира ме. В случаите и на наднормено и под наднормено тегло черният дроб и бъбреците играят изключително  Важна роля. Ако те са отровени от плесени, токсини (в следствие от изпражненията на паразити те ), черният дроб и бъбреците не функционират правилно!

 

Когато  бъбреците и черният дроб са замърсени /затлачени  и  не са в състояние да си вършат работата.

Тялото реагира, подава сигнали,  като натрупване на мазнини, подут стомах, отоци, неприятен мирис, газове  и т н …

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи  всичко е свързано.

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до тоалетна. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм и най-вече черният дроб и бъбреците (чистачите на нашият организъм). Организмът ги натрупва под формата на  мазнини / калории. 

 

Ето откъде идва проблема с  наднорменото тегло.  Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

 

Премахва  ли се наднорменото тегло със  скъпо струващи процедури и препарати, които третират  СИМПТОМА ?

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш. 

 

Другата грешка, при традиционният метод на лечение на наднормено тегло, а именно когато се третира симптома , а не ПРИЧИНАТА.  Освен че се въртите в омагьосан кръг… Същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви, могат да причинят доста по сериозни, здравословни проблеми. 

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната, витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н…

Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи.

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм!

 

Ето откъде идва и проблема с под наднорменото тегло!

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали, могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото. 

 

Как да нормализирате трайно теглото си, веднъж и за винаги?

За да се освободите от наднорменото тегло, трябва да се освободите от  причините /паразити/ токсини. 

За това истинското и ефективно решение e >>>  Отстраняването на ПРИЧИНАТА !!!

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ 

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути…. Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве.  Но е най-големият Враг на паразитите ,вирусите и бактериите. Само  една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.  

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете / отслабнете!

 

Отстранили сме причината паразита , но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА. 

 

За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и нормализиране на теглото  Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н.. 

Изключително важно е,  да премахнате от хранителните си навици, глутен, мая, захар, тесто. 

 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване и отслабване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 

 

След като организма се освободи от нашествениците и токсините,  от наднорменото тегло, няма да остане и следа.

Защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства  и от вън,   когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме Причини , а не СИМПТОМИ. 

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор,  нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене   в съвременната медицина. 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него. 

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.