Причини за Папиломи, Брадавици, Лишеи, Херпеси

Каква е причината за папиломи, брадавици, лишеи, херпеси  ?

Скритата тайна истина!

И изходът от омагьосания кръг ?

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини!

Съвременната медицина поставя диагнози и  третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

 

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи. 

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат  и брадавици, папиломи, лишеи, херпеси.

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме.

 

Eurytrema Strongyloides Ascaris trichinella_spiralis Ancylostoma Fasciolopsis-buskii-2

 

Причини за  папиломи, брадавици, лишеи, херпеси 

При всички хора с гореизброените проблеми има  наличието на  паразити , вируси  и  бактерии, същите тези неканени гости, за които вече прочетохте.

При всички случаи на папиломи, брадавици, лишеи и херпеси,  винаги се откриват един или няколко видове паразити, метили, Askaris, но основният причинител е, Papiloma virus ( HPV )!

Ascaris

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до тоалетна. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм (храносмилателен тракт, черва, черен дроб, бъбреци, сърдечно съдова и нервна система, токсини в кръвта и лимфата. От което имунната система отслабва!

 

Имунната система се мъчи да се пребори с  нашествениците, изхвърляйки  токсините  от жизнената дейност на паразитите, през различни части на тялото. Симптоми за това са;  лош дъх, хронична умора, нервност, безсъние, депресия, гадене, липса на апетит, липса на концентрация , пърхот, сърбежи, окапване на косата, обриви, зачервявания, папиломи, брадавици, лишеи, херпеси, петна по кожата  и  много други.

 

Всичките тези симптоми / сигнали, са защитна реакция на организма и борба с неканените гости, което днешно време, съвременната медицина нарича, папиломи, брадавици, лишеи, херпеси. 

 

Състоянието на кожата е, индикатор на общото физическо и психическо здраве на човека.

Ето откъде идва проблемът с папиломите, брадавиците,  лишеите и херписите. 

Който и до ден днешен , ”модерната медицина”,  не може да открие причината  и разреши проблема. 

Дори и да ги премахнете външно, те ще се появят отново (рецидив), защото не е отстранена причината и така до следващият път!

 

Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

 

Премахва  ли се папилом, брадавица, лишеи или херпес, при методи третиращи   СИМПТОМА ?

Симптомите са знаци /сигнали  на организма от  последствията на нашествениците. 

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш. 

 

Другатият проблем, при традиционният метод на въздействие върху тези проблеми, а именно когато се третира симптома, а не ПРИЧИНАТА.  Освен,  че се въртите в омагьосан кръг, същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви, могат да причинят доста по сериозни, здравословни проблеми. 

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки , които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий,  фосфор ,магнезии и т н.  Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи. 

 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм!

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали, могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

 

Чудно ли Вие още откъде имате папиломи, брадавици, лишеи или петна по кожата ?

 

Най-често от паразитите страдат черният дроб и бъбреците. Те са чистачите на нашият организъм.  Когато те са затлачени и не са в състояние да си вършат работата. Тялото реагира, подава сигнали чрез кожата, под формата на обриви, петна, пъпки, брадавици, папалими и т н. Организмът е и трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи. 

Всичко е свързано! 

Традиционната медицина ” третира Симптоми / Симптоматиката ”.   А НЕ ПРИЧИНИТЕ!

 

Как  да се освободите от проблема ?

Логично, като се освободите от  причините /паразити/ токсини.

За това истинското и ефективно решение e,   отстраняването на ПРИЧИНАТА !

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС 

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути.

Води до прекъсване на тяхното излъчване. Патогените са мъртви или необратимо повредени.

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве,  но е най-големият Враг на паразитите, вирусите  и бактерите.

Само  една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.  

 

Това не означава обаче, че за това кратко време, ще оздравеете! 

 

Отстранили сме причината  паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови (алкализира напълно) и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

 

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА. 

 

За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н.. 

 


Ограничете или спрете храни, съдържащи глутен, мая, тесто, захар!
 
Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 
 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини, от проблема няма да остане и следа. Защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства  и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме Причини, а не СИМПТОМИ.

 

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор,  нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене  в Съвременната медицина. 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.