ПРИЧИНИ ЗА ПРИПАДЪЦИ И ЕПИЛЕПСИЯ

Какви са истинските причини за припадъците и епилепсия ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

 

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини!


Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

 

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи.

 

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%  , от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат и епилепсия, припадъци. 

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме. 

 

 

 

ПРИЧИНИ ЗА  ПРИПАДЪЦИ  И ЕПИЛЕПСИЯ 

Припадъците се причиняват винаги от ларвите на Ascaris, попаднали в мозъка.

 

Ascaris   

Предполага се, че те достигат центъра, отговорен за загуба на съзнанието случайно. Не е нормално за тези ларви да бъдат в мозъка. Типично за тях е пътуването между стомаха и белите дробове. Яйцата на аскаридите се намират навсякъде, където има животински нечистотии. Кучета, котки, коне и прасета, всички прихващат Ascaris. Техните изпражнения изсъхват и се разнасят с въздуха, но по-голямата им част остава в почвата. Няма начин децата, играейки си сред нечистотиите, да не погълнат аскаридни яйца. От тях в стомаха се излюпват малки микроскопични ларви, които се придвижват към белите дробове. Там те линеят, което причинява кашлица.

 

Когато едно дете кашля през деня, не се успокоявайте, че се е простудило. Децата поначало кашлят или не, трябва един път седмично да се третират за Ascaris. Малките ларви се намират в откашляния секрет. Не учете децата да преглъщат откашляното. Така те може би преглъщат бъдещите си припадъци, астма или екзема. Учете децата да откашлят в кърпа. Дробовете правят каквото могат, опитвайки се да се освободят от нашествениците. Вие трябва да ги подпомогнете чрез вашата интелигентност.

 

Аскаридите не идват сами. Те носят вътре в себе си свои бактерии и вируси. Една от тези бактерии е Bacteroides fragilis. Тези бактерии се нуждаят от аскаридите, които да изкон-сумират кислорода. Бактериите, изискващи за развитието си безкислородна среда, се наричат облигатни анаероби. Bacteroides вероятно достигат до мозъка, намирайки се във вътрешността на ларвите на Ascaris. От мозъчни абсцеси и тумори обикновено се изолира Bacteroides fragilis.  Bacteroides от своя страна са достатъчно големи бактерии, за да носят в себе си хиляди вируси. Чести вируси в Ascaris са Coxsackie B1 и Coxsackie B4. Припадъците може би се дължат на токсини, отделяни от ларвите на Ascaris, или от Bacteroides, или от Coxsackie вирусите. Може да има и нещо друго, което да отключи припадъците. Но убивайки Ascaris, Bacteroides и Coxsackie, вие отстранявате първото важно звено във веригата от събития, причиняващи припадъците.

 

Мозъкът не понася кротко нашествениците. Той се бори чрез имунната система. Но червейчетата са твърде големи, за да бъдат изядени от белите кръвни клетки. Мозъкът реагира с възпаление. То цели привличането на калций, за да се изгради стена около нашественика. Областите на възпаление са с отрицателен заряд, за да може положително зареденият калций да намери пътя си до тях. 

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути…. Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото Здраве.

Но е най-големият Враг на паразити, вируси, батерии. Само  една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.  

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете! 

 

Отстранили сме причината паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

 

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА. 

 

 
За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н.. 
 
 
Ограничете или спрете храни, съдържащи глутен, мая, тесто, захар!

 
Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 
 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини,  от епилепсията, няма да остане и следа. Защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън,  когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме причини, а не СИМПТОМИ !

 

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор,  нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е  да загърбите деградиралият начин на мислене в съвременната медицина. 

И да излезете от омагьосаният кръг на заблудите  и ”нелечимите болести ”. 

 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.