ПРИЧИНИ ПРИ СТАВНИ ПРОБЛЕМИ

Какви са истинските причини, при проблеми с ставите ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

maxresdefault seronegativnyj-revmatoidnyj-artrit artrit-plechovogo-sugloba_881

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини! 

Съвременната медицина поставя диагнози и  третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

Така,  че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи.

 

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието, нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат и  артрит, артроза, коксатроза, гонартроза, сковаване на ставите, болкови синдроми.

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме. 

 

 

ПРИЧИНИ ЗА РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ, АРТРОЗА, КОКСАРТРОЗА, СКОВАВАНЕ НА СТАВИТЕ  

 

Когато имате не само болки, но и възпаление и оток на ставите, казваме, че страдате от ревматоиден артрит. Изследването на кръвта може да покаже наличие на ревматоиден фактор. Причина за заболяването са обикновените мънички кръгли червейчета, които са проникнали в ставите  ви.

Това са Ascaris, Ancylostoma, Strongyloides и  trichinella spiralis .

 

Ancylostoma

Ascaris trichinella_spiralis

Какво причиняват паразитите ?

Всяка става има синовиална течност (смазка). Тъй като паразитите са живи организми, като такива имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н…

Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи.

 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм! 

 

Като живи организми, паразитите  също ходят и до тоалетна. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Най-често се натрупват в ставите и по точно в синовиалната течност.

С времето синовиалната течност намалява или напълно изчезва.

Ето откъде  се получават ставните ПРОБЛЕМИ.

 

Без синовиалната течност не може да функционира, нито една става.

 

За да функционират правилно всички стави и целият организъм. Той трябва да се освободи от причините /паразити и токсини.

Отдавна е доказано, че за производството на синовиална течност ( организмът сам я произвежда ),  без която ставите не могат да функционират са нужни необходимите елементи за това, които вече сте наясно, къде отиват. При нашите неканени ”ГОСТИ”.

 

Паразитите освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват  и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали.  Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото. 

Ето и откъде идват подуването, болките, отоците  и изкривяването по ставите. 

 

Ставните заболявания  и като цяло целият организъм, зависят  от бъбреците и черният дроб. Те са нашите чистачи. 

Когато  бъбреците и черният дроб  са замърсени / затлачени  и не са в състояние да си вършат работата.

Тялото реагира, подава сигнали,  като болезненост, отоци, изкривяване  и т н….

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи, всичко е свързано!

Традиционната медицина,  третира симптоми.

Истинското и ефективно решение e,  отстраняването на ПРИЧИНАТА!

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути….

Води до прекъсване на тяхното излъчване. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве, но е най-големият враг на паразити, вируси, батерии.

Само  една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма, с помощта на белите кръвни телца.

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете!

 

Отстранили сме причината паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА.

 
За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н.. 
 
 

Изключително важно е,  да премахнате от хранителните си навици, глутен, мая, захар, тесто. 

 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 

 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини,  от болестта няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън. Когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Остраняваме причини, а не СИМПТОМИ. 

 

Симптомите, болестта, сами си изчезват, когато липсват и са премахнати причините. 

Не е нужно да сте лекар, доцент или професор, за да разберете и осъзнаете това,  нито да имате някакъв опит за работа с апарата. 

Нужно е  да загърбите деградиралият  начин на мислене  в съвременната медицина и да излезете от омагьосаният кръг на заблудите и  ” и нелечимите болести ”. 

 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него. 

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.