ПРОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ, ЖЛЪЧКАТА И ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА

ПРОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРЕН ДРОБ, ЖЛЪЧКА, ДЕБЕЛО ЧЕРВО, ХРАНОСМИЛАТЕЛНА, ЛИМФНА И КРЪВОНОСНА СИСТЕМА.

ЦЯЛОСТНО И ЕФЕКТИВНО ПРОЧИСТВАНЕ НА ВСИЧКИ ОРГАНИ И СИСТЕМИ В ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ ОТ ТОКСИНИ, ШЛАКИ, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ И ПАРАЗИТИ.

Има много варианти за прочистване на черният дроб и като цяло на целия организъм, но тук ще се спрем само на два от тях.

Лично проверени от автора и използвани многократно и двата варианта. Резултатите са уникални.

Това прочистване изчиства всички органи и системи в човешкото тяло и едно от най-полезните и ефективни прочиствания.

 

Важно е да се знае, че такова прочистване се прави след ( анти паразитна програма), употребата на Био- резонансен апарат Zapper S5 AUTOMATIC. Като допълнение към анти паразитната програма, може да се прибави и билката СЕДЕМчатка ( пелин, орех, каранфил, бял трън, глухарче, риган масло, котешка стъпка). Това е гаранция за унищожаване на лошите патогени. Враг номер едно на човека!

 

Без анти паразитната програма, прочистването на черният дроб, жлъчката, храносмилателната система и като цяло на целият организъм, не е ефективно или в най-добрият случай, ще бъде частично. 

Тъй като паразитите, вирусите и бактериите са живи, тоест не са унищожени.

Такова прочистване, не може да ги унищожи и изкара от тялото Ви. Те си оставят в Вашият организъм. 


Изключително ВАЖНО е да знаете че, когато в организмът Ви или някой орган, като например черният дроб има жив паразит, не можете да имате ефективно пълно прочистване. 

За това винаги се прави първо, анти паразитна програма за тяхното унищожаване (около 15-30 дни). И тогава се пристъпва към това прочистване. Много хора правят точно обратното и за това резултатите са не задоволителни,  или частични. 

 

При много хора, които се хранят здравословно и са правили подобно прочистване, не се наблюдава подобряване на здравословното състояние, поради наличие на паразити, бактерии и вируси в организма.

Целта на това прочистване е ускоряването на процеса от, освобождаване и изхвърляне на мъртви паразити, вируси, бактерии, жлъчни камъни, шлаки и токсини от тялото. В следствие на използването на (анти паразитната програма). 

Изберете си удобен за Вас вариант на прочистване.

 

Вариант-1

Пречистване на черния дроб с зехтин и лимон

Една седмица преди прочистването  на черният дроб и жлъчката е добре да се яде хубава, прясна и здравословна храна. Препоръчително е да се премине изцяло на растителна храна, като се спазва тя да бъде предимно сурова. Топлинната обработка да се прилага чрез задушаване на пара или варене.

В основната си част прочистването трае 3 дни. В тези три дни се пият само прясно приготвени сокове. Соковете могат да бъдат от:

 • зелени ябълки;
 • моркови;
 • моркови и червено цвекло.

 

През трите дни на прочистването следва областта на черния дроб да се затопля с грейка (или по друг начин) по няколко пъти дневно.

На третия ден сокове и вода се пият до около 17 часа. Областта на черния дроб отново се затопля и около 19 часа се взимат равни количества (по около 150-200 мл) студено пресован зехтин и прясно-изцеден лимонов сок. Зехтинът и сокът от лимони се изпиват бавно и спокойно. Цялата вечер е добре да бъде прекарана в хармонична и приятна атмосфера. Продължете със затоплянето на черния дроб – това ще отпусне каналите и той по-лесно и не смущаващо ще се освободи от натрупванията.

 

На сутринта дебелото черво е добре да бъде очистено. Може да бъде направена клизма или да се изпие английска сол (магнезиев сулфат), за да се подпомогне  изчистването на отделените чернодробни камъни. Около обяд може да започнете да се храните със сок или плод.

Процедурата е сравнително лека. Затоплянето на черния дроб е важно и не бива да се пренебрегва.

Възможно е в малко случаи да се изпита лека болка или гадене.

При спазване на цялата процедура и при вслушване в сигналите от тялото не би следвало да има неприятни усещания.

 

Liver-Health

 

ВАРИАНТ -2 Нещата са сходни с Вариант-1

Но тук процедурата е само един ден на прясно изцеден сок от ябълки. Като добавяме и английска сол (магнезиев сулфат).
Избирате си един ден в който отново ще сте на прясно изцеден сок от ябълки. Сокът от ябълки се приема до към 14 часа.

 

 

ВАЖНО!!!
След 14 часа, спирате всякакъв прием на вода, сокове и храна.  Важно е да спазите това условие.

Така прочистването преминава по леко.
Купувате от аптеката английска сол( магнезиев сулфат)- 3 пакетчета. Те са х 30 грама или около една супена лъжица.
Първото пакетче с английската сол (магнезиев сулфат) изпивате в 18 часа.
В една чаша сипвате около 100 грама вода (леко затоплена или с стайна температура) и в нея изсипвате 1 пакетче английска сол. Разбърквате да се разтвори и изпивате.

Не поемате нищо повече! 

 

Вторият пакет с английска сол, поемате в 20 часа,  по същият начин.
Имайте предвид, че от английската сол, ще посетите тоалетната доста пъти. 
Възможно е да изпитвате жажда за вода, тъй като английската сол, освен многобройните си ползи при прочистването. Изкарва не нужните течности и токсини от клетките. Действа като метла на дебелото черво и на цялата храносмилателна система.

 

При този вариант вместо затопляне с  грейка, е  желателно. Да се вземат няколко горещи душа 5-6 на брой с продължителност 10-15 минути и в часовете между  18-22 часа.

Малко преди 22 часа, пригответе две чаши около 150-200 грама, зехтин (студено пресован, натурален). И същото количество сок от прясно изцедени лимони.
В 22 часа започвате да пиете глътка по глътка, едновременно и от двете чаши,  до като не ги изпиете.

Веднага след това легнете и по възможност, пристъпете към сън.

 

На сутринта ще имате разстройство. Наблюдавайте какво излиза от Вас. Между 06 и 07 часа същата сутрин, изпийте и последното трето пакетче английска сол. Можете отново да вземете и 1-2 горещи душа. Важно е да знаете, че по време на това прочистване, трябва да сте си в къщи. Тоалетната ще стане Ваш втори дом, през тези два дни.

Така че Вие трябва да си прецените, кога да започнете тази процедура. По време и след тази процедура е възможно да Ви е леко лошо, или да се чувствате отпаднали. Това е нормално, тъй като от организмът се отделя голямо количество отрови, шлаки, слуз, жлъчни камъни и мъртви паразити.  Това ще премине до 1-2 дни.

 

Има ли някаква страничен ефект или опасност от това прочистване ?

 

От всички прочиствания, които съм правил, никога не съм имал какъвто и да е било проблем. Познавам и доста хора, които са го правили и не са имали никакви проблеми. И английската сол и сокът от ябълки, освен многобройните ползи, които имат за организма, разширяват жлъчните канали и камъчетата излизат изключително лесно. Макроорганизмите, по големите вече мъртви паразити (след използването на анти паразитната програма), също излизат. 

 

Няма болки или каквито и да е неразположения. Единственото не разположение е, от многото ходене до тоалетната, при употребата на английска сол(магнезиев сулфат).
Аз лично предпочитам употребата на английска сол, без значение кой от вариантите ще направя.
Тъй като английската сол освен многобройните си очистителни ефекти, изкарва от организма и тежки метали, като олово и живак.

 

Не на последно място, снабдява и организма с така ценният магнезий.
Така, че въпреки неразположенията на такова прочистване, определено сами можете да си направите изводите, че си заслужава.

 

Още един път ще повторя, че такова прочистване, което ускорява процеса на изхвърляне и прочистване се прави,
след анти паразитна програма ( унищожаване на паразитите, вирусите и бактериите). 

 

Защо е важно такова прочистване да се прави, след анти паразитна програма (унищожаване на паразитите)?

 

Малко са хората, които са наясно с паразитите и какво ни причиняват ?

Едно такова прочистване, не може да  унищожи и премахне паразитите от организма Ви. 

Следователно, не може да има ефективно цялостно прочистване, преди унищожаване на паразитите. 

 

Това прочистване, не се прави, преди или по време на анти паразитната програма.
Когато в организма има наличие на живи паразити, бактерии и вируси (винаги има)!

Сами се досещате, че те си остават вътре в Вас.

И продължават да замърсяват и затлачват организмът Ви с токсините, от тяхната жизнена дейност. Тъй като и те са живи организми, като такива имат нужда от храна и тоалетна.Тяхната храна е нашата храна, а тяхната тоалетна, е нашето тяло!

 

Паразитите изяждат всички полезни съставки от храната, която поглъщаме. Можете да пиете каквито и да е било хранителни добавки,  да се храните здравословно (веганство, разделно хранене) и да правите множество прочиствания.
Но това уважаеми читателю има частичен ефект. В това можеш да бъдеш сигурен. 

 

Паразитите отсядат в различни органи и места в тялото ни, в зависимост от това в кой орган са отседнали, могат да увредят, както самият орган, така и всички органи и системи в тялото ни.

Доказано е, че при всички ”хронични и не лечими” заболявания от А до Я, първопричините са паразити. 
В което също, моя милост е убеден и стоящ зад думите си. 

 

Без анти паразитна програма( унищожаване на паразитите)!
Не разчитайте, че организмът или каквото и да е било прочистване, ще ги изкара извън Вас. 

За това е изключително важно да се започне от анти паразитна програма (унищожаване на паразитите). И  тогава да преминете към това прочистване.

 

Чернодробните и жлъчните камъни се отделят в дебелото черво. Те са най-често със зеленикав цвят и консистенция на пластелин.
Мъртвите паразити в следствие на анти паразитната програма, обикновено са с размер на 0,5-2 см. Но има и паразити с големина от от 5-15 см.

В зависимост от това, кой какво си е отглеждал!

Цялото това “богатство“ се вижда в тоалетната!
Гледката не е приятна, но се поздравете, че вече е извън Вас!

 

Прочистването на черния дроб, жлъчката и храносмилателния тракт, се препоръчва:

Да се прави след АНТИ ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА!

 

 • да се прави през края на зимата и пролетта;
 • да се прилага при пълнолуние;
 • да се прави като профилактично средство (при наличието на установени проблеми следва подходът за лечение да се съобрази с конкретните обстоятелства).

 

Ползи от прочистването:

 1. Ускорява процеса на изхвърляне от; мъртви паразити, жлъчни камъни, шлаки и токсини от тялото.
 2. Черния дроб, жлъчката и храносмилателният тракт, се освобождават от паразити и натрупвания.
 3. Подобрява се работата на черния дроб, жлъчката и храносмилателната система.
 4. Прочистването подобрява метаболизма.
 5. Влия благотворно върху емоционалното състояние.
 6. Сокът от ябълки и английската сол, изчистват кръвта, лимфата, подобряват работата на храносмилателната система, носят здраве за очите, оказват положително действие върху кожата, зареждат с елементи, вещества и прана.
 7. Яденето на здравословна храна няколко дни преди и след прочистването ще окаже допълнително благотворно влияние върху тялото, чувствата и мисълта.
 8. Трайно нормализиране на теглото
 9. Подобрява се зрението
 10. Повишава се pH на кръвта и целият организъм
 11. Нормализира се алкално- киселинният баланс
 12. Общо цялостно укрепване на целият организъм

 

Често Задавани Въпроси?

 

Има ли опасност от засядане на жлъчен камък в жлъчния канал ?

И тук “специалистите“, не са много на ти с това прочистване.  Те твърдят, че диаметарът (ширината) на жлъчния канал е 3-4 мм. А камъните стигат до 20-40 мм и повече. За  големината на камъните, това е така,  но дори и да са прави за диаметъра на жлъчния канал, нека да вземем един прост пример. Нормалното състояние на Вагината е с диаметър ( ширина) 2-3 см. При полов акт 3-6 см, а при раждане 6-8 см и още повече. Разтяга се…..

Не е ли логично и жлъчният канал да се разтяга? Тъй като има жлъчни камъни над 20-40 мм и по голями.

Как са излезнали на вън ?

 

При това се знае, че жлъчния камък (се състои от холестерин), меки са като пластелин.  А съдържанието на самата жлъчка се състои от 85% вода. Комбинацията от това прочистване, зехтин, лимон, горещи душове, английска сол (по желание), попадайки в жлъчката и черният дроб, разграждат камъните. Те се разтварят, топят и излизат абсолютно без проблемно от жлъчните канали на вън.

 

Колко често се правят такива прочиствания?


Прочистването на черният дроб, жлъчката и храносмилателният тракт,  може да се прави от 2 до 4 пъти годишно(профилактично).

През три или шест месеца!

Когато става въпрос за лечение се прави един път месечно, в продължение на 4-5 последователни месеца., след анти паразитна програма. 

 

С каква продължителност се прилага, анти паразитната програма?
Курса с анти паразитната програма е,  около месец. 

 

Защо е нужен такъв дълъг период на анти паразитната програма?

 

Гъбичката  Candida albicans (присъстваща  в всеки организъм ), живее вътрешно клетъчно в нашите клетки (на много слоеве) и се унищожава по продължително. 

Доказано е , че Candida albicans, причинява здравосломвни проблеми от всякакъв характер. 

 

Ето защо е нужен 30 дневен период на въздействие, за да се унищожи /премахне напълно.  И още един ФАКТ, че прочистване, без унищожаване на всякакви видове паразити, вируси и бактерии, присъстващи в организма, е не  ефективно, или частично! 

 

Колко пъти се повтаря курса на анти паразитната програма?

При необходимост едномесечният курс на лечение или профилактика с анти паразитната програма (унищожаване на паразитите, вирусите и бактериите) в организма се прилага с паузи от 15-20 дни. До пълното изчистване и възстановяване на организма. 

 

Какъв режим на хранене препоръчвате ?

За по бързото алкализиране и възстановяване на организма, е желателно. Да се приемат ежедневно и продължително време, алкални храни в суров вид.  Алкални храни от които организма Ви се нуждае са; Плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, ябълков пехтин, инулин, пробиотици, пребиотици и т н…

 

ВАЖНО! Плодовете или фрешовете се приемат на гладен стомах 30 минути преди хранене. 

 

Избягвайте или ограничавайте следните ”храни”!

Глутен, мая, захар, тесто. 

 

Всичките тези ”храни”, повишават киселинният характер в организма и пречат за неговото възстановяване. Ако не можете да ги спрете или ограничите. Приемайте ги разделно (един вид храна на едно хранене),  след термична обработка (варене, печене, киснене в сребърна вода).

Пример за разделно хранене,  или прием на един вид храна ; Месо – Салата, Яйца- Салата, Сирене – Салата, Кашкавал-Салата и т н.. Простичката салата, неутрализира вредното им въздействие. 

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ! 
Анти паразитна програма и прочистването на черният дроб, жлъчката и храносмилателната система, не се прилага от хора с кардиостимулатори, бременни и кърмещи жени! 

Ако имате нужда от допълнителна информация, помощ или въпроси? Обърнете се към автора от формата за контакти (желателно, след като сте запознати с анти паразитната програма). От бутона по долу.