Генератор на сребърни йони

ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ !
АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,   КОЯТО    СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО!
Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две!!!

Паразити и замърсявания!!!

Съвременната медицина поставя диагнози и   ”третира симптоми”.

Истинското решение е, когато се премахва Причината!

Така че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ   ”ПРИЧИНАТА” !

 

Паразитите в нашият организъм или изходът от омагьосаният кръг ?

Заедно с полезната микрофлора в нашето тяло присъстват и нежелани „гости“ – вируси, бактерии, паразити !

Най-големият Враг на човека !!!

Наличието на нежеланите “гости“    , причинява множество   и различни здравословни проблеми!

 

По-данни на СЗО от Паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои   специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания  са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%   , от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на Паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието, нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат “НЕОСВЕДОМЕНИ“!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би   са най-популярните   учени и изследователи в областта на паразитите. Те считат чрез множество изследвания, доказателства и ФАКТИ, че всички болести, като Рак, Спин, Множествена склероза, Артрит, Гъбични и кожни заболявания от всякакъв характер, Акне, Псориазис,   Розацея, Себорея, Екземи, Лишеи, Брадавици, Херпеси, Папиломи, Вагинални инфекции, Хламидия, Астма, Мигрена, Хипертония, Язвена болест, Инфаркт, Проблеми с кръвната захар, Депресия и много други.

 

Списъкът може да продължи до Безкрай, са предизвикани от “Паразити и Бактерии“!

Малка част от нашите неканени “гости“, които си отглеждаме !!!

 

  AscarisFasciolopsis-buskii-2trichinella_spiralisAncylostomaStrongyloidesfilariasis

„Отстранете Причината, тогава ще премине и болестта.“

ХИПОКРАТ

 

Сребърната вода е най-мощният и безопасен природен антисептик, унищожаващ повече от 750 вида болестотворни микроорганизми, вируси, гъбички и бактерии. В това число стафилококи, стрептококи, дизентерия, тиф, грип, като при това не оказва вредно действие на полезната микрофлора в човешкия организъм,

 

Сребърна вода с питейна концентрация е прекрасно природно, профилактично и целебно средство за редица здравословни проблеми.  Използва се при гъбични и кожни заболявания от всякакъв характер, розацея, себорея, акне, екземи, псориазис, папиломи, лишеи, брадавици, херпeси и др…. За   повишаване на имунитета, прочистване на организма, профилактика и въздействие на простудни заболявания, заболявания на стомашно-чревния тракт и много други.В периоди на грип и вирусни инфекции сребърната вода създава в организма уникален природен щит, пред който отстъпват настинки, грип, инфекциозни и много други заболявания.

Изследванията за приложението на сребърната вода продължават постоянно, като непрекъснато се откриват нови възможности за терапевтично приложение на това чудодейно природно средство.

 

При какви случаи още, сребърната вода има доказано облекчаващо действие,   освен при гъбични и кожни инфекции ?

 

 

При грип, вирусни инфекции, пневмония,   кашлица, висока температура, запушен нос, ангини, болки в гърлото, ушите, зъбите, ставни болки, кървене на венците, лош дъх и мирис, гастрит, колит и язва.Трудно зарастващи рани,   изгаряния, натравяне с храна, варицела, вариола, морбили, стомашно чревни инфекции, перитонит, инфекции на пикочните пътища, алергии, афти, парадонтоза, хламиди, подагра, дизентерия, скарлатина, дифтерия, коремен тиф, салмонела, менингит, хепатит и др..

 

Интересни исторически факти за среброто

Мултифункционално, използвано векове наред, среброто е ценено заради своите незаменими положителни качества. В дълбока древност гърците използвали сребърни съдове, за да запазят свежестта на водата. Според записките на Херодот, използването на среброто датира още от преди Христа. В Римската империя използвали сребърни съдове за виното, за да не се разваля. Среброто се споменава дори в египетските и друидските писания. Някои култури слагали натрошено сребро във ваната на новороденото, за да се предпази от вредните въздействия, с които тепърва му предстои да се среща.

 

Китайският императорски двор се хранел със сребърни клечки. Най-вероятно сте чували израза ”Да се родиш със сребърна лъжица в устата”. Той идва от времето на чумата в Европа, когато само по-заможните семейства давали превантивно на децата си да смучат сребърни лъжици. Тогава богатите носели сребърни дрехи, за да се предпазят от чумата. Фермерите пък слагали млякото в сребърни кофи, без да го поставят в хладилника и дълги часове то не се разваляло. Първите австралийски заселници хвърляли сребърен долар във водоизточниците си, за да пречистят водата и да я направят годна за пиене.

 

През Първата световна война са използвани сребърни пластинки, за да могат докторите да се справят с инфекциите на раните. В ранната 1800 медиците шиели със сребърни конци, а през 1900-та среброто масово се използвало като лечебно средство. До 1940 на пазара вече имало дузини различни сребърни съединения. В аюрведичната медицина, в малки количества, среброто се използва като тоник, еликсир и средство за подмладяване за хора, омаломощени от старост или болест.

 

С откриването на синтетичните лекарства и антибиотици, среброто се поставя на заден план. Д-р Робърт О. Бекър казва: „С откриването на антибиотиците, лечебните сили на среброто са отхвърлени. Днес отново откриваме факта, че среброто убива бактериите. Факт, известен от древността.”.

 

Силата на среброто Днес.


В днешни дни силата на среброто отново е призната. Сребърните и медни йонизатори се използват за басейните, вместо да се слага хлор. Пречистващите сребърната вода таблетки и филтри се произвеждат в Швейцария и са използвани за много национални и международни летища, за предотвратяване развитието на бактерии. Бившият Съветски съюз използвал сребро, за да стерилизира рециклираната вода на космическите си съоръжения.

 

Шведите също използват сребърни филтри в домовете и офисите си. Някои американски кметства използват сребро за третиране на канализациите. В Япония пък то се използва в борбата с въздушнопреносимите токсини и другите индустриални отрови. Разреден сребърен нитрат се слага в очите на новородените, за предпазване от инфекции. В Америка балсам, на основата на сребро, се използва почти при всяко изгаряне. В производство са пуснати и превръзки с участието на този ценен минерал.

 

Завръщането на среброто в съвременната медицина започва още от 1970 година, когато Д-р Карл Мойер, председател на хирургическия отдел към Вашингтонския Университет, получава разрешение да търси по-ефективни методи за борба с жертвите на изгаряния. Д-р Марграф, като главен биохимик, заедно с другите хирурзи, търсили антисептик, който освен ефективен да е и безопасен върху по-широка област от тялото. При всичките изследвани 22 антисептика не се появили отрицателни ефекти. В много от литературата, която изчел, Д-р Марграф се натъквал на положителните ефекти, които имало среброто.

 

Той се спрял на сребърен нитрат, болезнен корозив и го разредил до 0.5% разтвор, като установил, че той убива агресивните бактерии при изгаряне. Раните бързо зараствали. Среброто предотвратявало инфекциите, получени в следствие на изгарянията. Но сребърният нитрат бил далеч от това, което се е желаело и проучванията продължили. Днес сребърният сулфадиазин се използва в над 70% от центровете по изгаряне в Америка. Д-р Чарлс Фокс открил, че сребърният сулфадиазин успешно участва в лечението на малария, сифилис и холера. Спомага и за лечението на вирусен херпес.

 

Как точно действат сребърните йони?


При уредите, произвеждащи сребърни йони, между анода и катода протича ток, които освобождава сребърните йони във водата. Дезинфекционното действие на среброто се дължи на силния афинитет на сребърния йон (Ag+) към различни жизненоважни ензими на едноклетъчните микроорганизми. Среброто действа върху ензима, който използват патогенните микроорганизми и по този начин спира тяхното размножаване Стига се до “задушаване” и бърза смърт на микроорганизмите. Сребърните йони променят свойствата на клетъчните ДНК или РНК, като спират обменните и репродуктивни функции. В контакт със сребърните йони, всички патогенни микроорганизми – бактерии, вируси, гъбички и плесени, загиват за минути. Препаратът убива и бактерии, придобили резистентност към широко използваните антибиотици. 

 

Колоидно сребро притежава невероятната способност да убива повечето  бактерии, с които се сблъсква тялото ни. Установено е, че техният брой е над 750 и те загиват буквални за минути след прием на сребърна вода. Тя действа не само върху бактериите, причиняващи възпаления, но и срещу тези, виновни за кошмарните гъбички.

 

Патогените загиват бързо след след контакта им с положителните сребърни йони. Тези микроорганизми не развиват резистентност към колоидно сребро. И в този аспект то е по-мощен лек от антибиотик. В принципа му на действие е заложено блокирането на притока на кислород към патогените. По този начин бактериите не могат да се развиват в човешкото тяло и загиват. Установено е, че гибелта им е на лице само 6 минути след приема на колоидно сребро.

 

Попадайки в стомаха колоидното сребро влиза във взаимодействие с киселините на стомашния сок и само за няколко часа се абсорбира   от черния дроб и жлъчката. Чрез тях този елемент достига до лимфата. От там преноса му до кръвта е ясен. Веднъж попаднала в кръвта, сребърната вода действа на принципа на антибиотик – убива всички вредни микроорганизми.Като по никакъв начин не въздейства или унищожава полезните бактерии.

 

Полезните вещества в сребърна вода се абсорбират и през кожата, когато лекът се прилага външно. Чрез кожата тя попада в кръвопотока и от там се обуславя полезното и въздействие при различните заболявания.

 

Как се употребява среброто при различните заболявания?

 

Схемата за използването на калоидното сребро е проста и няма значение, върху каква гъбична инфекция ще въздействате, или друг здравословен проблем. Принципът е един и същ.

 

Действието на среброто зависи от неговата концентрация, която се измерва в/ml. Колкото по висока е концентрацията /ml, толкова по силно и бързо е действието. Например, сребърна вода с концентрация 0, 05  ml унищожава микробите за 5 минути, с концентрация 0, 2 ml. за две минути, с концентрация 1, 0 ml. – почти веднага,

 

Сребърната вода се употребява   вътрешно за пиене и външно. Когато става въпрос за здравословен проблем, можете да пиете сребърна вода, три пъти на ден на гладен стомах, преди хранене по 3-7 ml. концентрация на сребърни йони в водата .В продължение на 20-30 дни… След което се прави пауза от 15-20 дни и процедурата се повтаря, ако е необходимо..Продължителността на въздействие на среброто, се повтаря с паузи, до изчезване на оплакванията.

 

Ако се употребява с профилактична цел, е достатъчно 0, 05 ml   концентрация на сребърни йони в водата. За профилактика може да се пие продължително време 3-6 месеца…

 

Сребърната вода освен вътрешно се употребява и външно, като концентрацията на калоидно сребро при външна употреба, е по висока 25-35 ml . С нея могат да се правят компреси, гаргари, вагинални промивки (при лоша миризма или бяло течение), клизми (при хемороиди) С пулвелизатор да се пръскат проблемните места при гъбички, псориазис, акне, розацея, себорея, екземи, лишеи, брадавици, папиломи, херпеси и др .

 

Като след напръскване или компрес се оставят местата да изсъхнат. Желателно е да се пръскате или правите компреси на засегнатите места, поне 5-6 пъти на ден .

 

Често Задавани Въпроси?

 

Как да изчислим концентрацията сребърни йони в водата, която си приготвяме?

 

В гаранционната карта на уреда има таблица по която можете да изчислите обема вода, която желаете да обработите, времето за обработка на водата и получената концентрация на сребърни йони/ml.

Примери посочени в таблицата.

Концентрация на сребърните йони, mg/L в зависимост от времето и количеството вода.

 

Време Количество на водата
  0.1 L 0.2 L 0.5 L 1 L 2 L 5 L 10 L
10s 0.25  0.125  0.05 0.025   0.013   0.005   0.003
20s 0.50 0.25 0.1 0.05 0.025   0.01      0.005
30s   0.75 0.375 0.15 0.075 0.038   0.015   0.008
1min  1.5 0.75 0.3 0.15      0.075   0.03      0.015
5min   7.5 3.75  1.5 0.75      0.375   0.15      0.075
10min  15         7.5        3.0        1.5        0.75      0.30      0.15
20min   30         15         6.0         3.0        1.5        0.60      0.30
30min   45         22.5 9.0      4.5     2.25      0.90     0.45

 

 

Желаете да си приготвите сребърна вода с концентрация 0, 05 ml   в чаша от 200 грама вода. Поставяте уреда в чашата за 10 секунди.

Желаете да си приготвите сребърна вода с концентрация на сребърни йони 3, 75 ml   .Поставяте уреда в чашата с вода за 5 минути.

Желаете да си приготвите сребърна вода с концентрация 7, 5 ml. Поставяте уреда в чашата с вода за 10 минути и т н…

Ако забравите уреда в чашата с вода, след 10 минути, той ще се изключи автоматично.

 

Можете да обработвате и по големи количества вода, но е желателно, получената вода. Да се употреби за деня. Ако желаете например да си приготвите 1, 5 бутилка с сребърна вода, която употребявате за деня. Можете да излеете, смесите, получената сребърна вода от чашата в бутилката. Или да си приготвите сребърна вода в каната. Въпрос на избор и   удобство.Таблицата ще Ви помогне да знаете, каква концентрация сребърни йони, сте получили в обработената вода.

 

Натрупва ли се среброто в организма и възможно ли е да се получи така наречената аргирия ?

 

Среброто   доказано се отделя от организма, за разлика от други твърдения на някой “специалисти“. Следователно няма никаква опасност от натрупване на сребро в организма.За да се натрупа среброто в организма, Въпреки, че се отделя и няма как да се натрупа! Вие трябва да приемете Кубици сребърна вода, около 4200. Това е НЕВЪЗМОЖНО!!!

 

Има ли някакви странични ефекти ?

НЕ, освен премахването на гъбични   инфекции от Всякакъв характер!

 

Може ли да се използва при деца и бебета?

Естествено, дори е желателно, като курса при децата и бебетата е по кратък 5-15 дни или до изчезване на оплакванията. Така наречените колики и афти при бебетата, изчезват буквално за дни, защото коликите и афтите се причиняват от бактерии!!!Температури и други подобни проблеми при децата, изчезват за 1-3 дни.

 

 

Забележка:  Сребърната вода е прекрасно природно средство за профилактика и въздействие  на редица заболявания. Тя унищожава микроорганизмите, като гъбички, бактерии и вируси. Причинители на множество здравословни проблеми!

Но Не може да унищожи по големите макроорганизми (паразити с по голям калибър), като, метили, акариси, смучещи червеи, глисти, острици и др.)

И НЕ по малко от микроорганизмите. Причиняват  здравословни проблеми от всякакъв характер!

За това ние препоръчваме да комбинирате уреда за сребърна вода, с Биорезонансен апарат  Zaperr S5- AUTOMATIC.

Това е висока и синергична ефективност за прочистване на организма от микро и макро организми.

 

Защо е желателно заедно с уреда Dr.Silver да се използва и апарата   Zaperr S5- AUTOMATIC   ?

 

Както споменахме по горе. Двата уреда имат сходни, но различни свойства на действие. Единият унищожава (микроорганизмите), а другият не прощава и на по големите им роднини (макроорганизми). Паразитите с по голям калибър ( най-големият враг на човека).

Двата уреда се допълват   взаимно и работят в уникален синхрон   по между си (синергизъм). Казано по простичко, перфектната двойка (Ин и Ян).   

 

Ето защо е желателно, ако искаме да имаме максимален ефект от изчистване на всички видове паразити. Да комбинираме уреда за сребърна вода Dr.Silver,   с Биорезонансен апарат Zaperr S5- AUTOMATIC.

Това е най-уникалната домашна аптечка, против всякакви здравословни проблеми. Пълно прочистване на организма от всякакви паразити.

И е желателно да присъства и използва от всяко семейство ( дори и от деца). 

 

Технически данни

1.  Производителност по сребро – 0, 15 мг/1мин/1литър.

2.  Ресурс на уреда до пълно изчерпване на сре­бърните електроди и батериите – повече от 100 часа.

3.  Напрегнатост на магнитното поле – 450 Gs ±40 Gs.

4.  Общ обем на водата, обработена с уреда за периода на експлоатация – не по-малко от 20 000 литра при концентрация 0, 05 mg/l.

5.  Температура на обработваната вода: от 5º до 40ºС.

Генератор на сребърни йони

 

Помощ, Профилактика и Въздействие  от приема на сребърната  вода:

 • Въздейства пагубно на повече от 750 вида болестотворни микроорганизми.
 • В това число и гъбичката, кандида албиканс, кандидоза, стрептококови, стафилококови бактерии, ешерихия коли, Papiloma ( HPV), Хламидия  (Chlamydia trachomatis), Хепатити А, B, C и много други, като при това не оказва вредно действие на полезната микрофлора в човешкия организъм,.
 • Кожни и гъбични проблеми от всякакъв характер, лишеи, екземи, брадавици, папиломи , акне , псориазис, херпеси, розацея, себорея, афти и др.
 • Простуда, грип , ангини, висока температура;
 • Хранителни отравяния, дизентерии, гастрити, язви ,повишена киселинност в стомаха, колики;
 •  Изгаряния, трудно зарастващи рани
 • Синергично подпомага ефекта на сребърните йони;
 • Нормализира енергийното състояние и моле­кулната структура на вътреклетъчната течност;
 • Подобрява пропускливостта на клетъчните мем­брани;
 • Подобрява дейността на бъбреците и отделител­ната система;
 • Подпомага организма при камъни в бъбреците и жлъчния мехур;
 • Подпомага очистването на организма от шлаки и токсини;
 • Подобрява перисталтиката на червата;
 • Подобрява функционалното състояние на нерв­ната система;
 • Подпомага регулирането на телесното тегло;
 • Регулира артериалното налягане;
 • Алкализира тъканите;
 • Подобрява снабдяването на клетките с кисло­род;
 • Оказва   прочистващо действие  на черният дроб, бъбреците, жлъчката, храносмилателната система, кръвта, лимфата и  целия организъм.
 • Имуностимулатор
 • Подмладява организма.
 • Сребърната вода е втората имунна Система на човека и най-старият природен антисептик.
 • * Резултатите, които могат да бъдат постигнати с уреда за сребърната вода са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек.Приемайте повече алкални храни (плодове, зеленчуци, салати, смути). Намалете приема на киселини храни (тесто, глутен, мая, захар).
 • *Продукта не е лекарствно средство!
 • *Препоръчваме да се комбинира с биорезонансен апарат Zaper S5 Automatic

ПРОИЗХОД: БЪЛГАРИЯ

ПРОИЗВОДИТЕЛ:GMG 
ГАРАНЦИЯ: 1 ГОДИНА

В наличност: Ограничена наличност

 • Код на продукта: DR-SILVER-M
 • Наличност: В наличност
 • 99.99лв.