Няма наличност Спирулина таблетки-био

Таблетките спирулина на dragonsuperfoods са 100% чисти и органични. Те не съдържат пълнители, свързващи вещества или допълнителни съставки.

Спирулина е микроскопично растение, което расте в сладки води и съдържа повече есенциални хранителни вещества от почти всяка друга храна. Спирулина е отличен източник на протеин, който лесно се абсорбира от организма и съдържа висока концентрация на всички осем основни аминокиселини. Също така притежава значително повече витамин А от морковите, до 50 пъти повече желязо от спанака и над 25 пъти повече калции от млякото. Спирулина е мощен източник на антиоксиданти, включително и зеаксантин, лутеин и астаксантин и е доказано, че помагат на организма да се бори с редица заболявания.

Тази органична Спирулина се прави на остров в Южнокитайското море в екологично чист район, на голяма разстояние от индустриалните дейности и райони. Обикновено процесът на производство се състои от 5 етапа.

Първият етап включва създаването на източник за посевен материал, който се използва за отглеждане. Малка партида от посевния материал се подбира внимателно, за да се гарантира, че щамът ще е с най-високите възможни хранителни качества. В последствие тази партида се отглежда в лабораторни условия, докато не се постигне достатъчно количество, което може да се трансплантира във външни басейни за отглеждане.

 

Вторият етап включва отглеждането на спирулина. Отгледаната в лабораторни условия партида се внася във външни басейни за отглждане, които съдържат естествени подземни води, които са внимателно филтрирани преди да влязат в употреба. Спирулината расте в тези водни басейни чрез фотосинтеза.

 

Третият етап е събирането на реколтата. Видимата плътност на спирулината се измерва редовно, докато достигне до подходящите нива. След това се събира. Първата реколта се появява приблизително 1-2 месеца след внасянето на лабораторната партида във водния басейн. След това се събира на цикли в продължение на 7-10 дена, докато не бъде напълно прибрана.

 

Четвъртият етап – сушене. Сушенето на спирулината се извършва чрез пулверизаторна (spray drying system) система, която осигурява възможно най-пълно запазва на хранителните качества. Този метод използва смесване на капки вода и спирулина, които се впръскват в камера и след частично изпарение се премахва водата. Като се поддържат ниски температури по време на този процес се запзват всички хранителни качества на спирулината.

 

Последният етап е производството на крайния продукт – спирулина на прах или на таблетки. Това се извършва в лаборатория, регистрирана за Добра прозиводствена практика при спазване на строги хигиенни условия.

Таблетките  спирулина са произведени във Китай, като се използва органично сертифицирана спирулина на прах.

Състав:
Сертифицирана от Soil Association (GB organic certification 5) био спирулина на прах, без изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Тази спирулина е отгледана по биологичен път в Югоизточна Азия.

Спирулина са синьо-зелени свободно плаващи цианобактерии – водорасли, с ценни хранителни качества, които могат да се консумират от хора като хранителна добавка. Естествената среда на тази супер храна са тропически и субтропически езера с високи нива на pH.

Спирулина е силно алкализираща храна богата на растителен протеин – около 60%. Добър източник на антиоксиданти, омега-3 и омега-6 мастни киселини, съдържа всички незаменими за човека аминокиселини, витамините А, Е и от групата В, както и минералите калий, калций, желязо, магнезий, фосфор, селен, натрий, манган и цинк.

Спирулина подобрява чревната флора, като стимулира растежа на добри бактерии. Понижава нивата на холестерола, тя е добър имуностимулатор, намалява симптомите при алергии и е чудесен източник на енергия!

Тази супер храна може да се превърне в прекрасна добавка към разнообразното ти хранене и да го обогати : )

КАК ДА ПРИЕМАШ СПИРУЛИНА ?

Ако приемаш спирулина за първи път започни с 2-3 таблетки 1-2 дневно. След това може да увеличиш на 3-5 таблетки 2-3 дневно.  Добавката има очистващ и детоксикиращ ефект и е възможна поява на главоболие и/или по-често ходене до тоалетна. В такъв случай намали количеството докато свикнеш.

Ако редовно приемаш спирулина може да консумираш 5-10 таблетки дневно. Наблюдавай как ти се отразява и как ти понася и коригирай дозата в движение.

Спирулина може да добавяш или приемаш  с сокове, смутита, десерти и супи. Може да разтваряш и във вода, но тогава вкуса е по-силен и не винаги се харесва.

Не се отказвай ако добавката не ти хареса от първия път, дай и малко време и ще видиш как вкусовете ти ще се приспособят и ще започнеш да я харесваш и търсиш вкуса и.

За оптимален резултат използвай спирулина в продължение на 2-3 месеца и след това направи месец почивка, като я замениш  с друга супер храна. Така най-силно се усеща ефекта от супер храните.

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА 100 ГР. СПИРУЛИНА:

 • Калории – 409kcal
 • Протеин – 63.50g
 • Мазнини – 8.2g
 • Въглехидрати – 16.10g
 • Фибри – 7.0g
 • Бета-каротин – 89.40mg
 • Хлорофил – 800mg
 • Калций – 452.82mg
 • Желязо – 123.12mg
 • Цинк – 36mg
 • Калий – 1028.41mg
 • Витамин В1 – 0.53mg
 • Витамин В2 – 0.73mg
 • Витамин В6 – 0.15mg
 • Витамин Е – 31.70mg

Ползите от приемането на спирулина са многобройни. Спирулинната е ефективна при всякакви видове лечения и здравословни проблеми  от А до Я…..

Тя увеличава производството на червени кръвни клетки,. Богата на хлорофил (течен кислород), фикоцианин и мощно пречиства кръвта и лимфата. Освен че подпомагат растежа на клетките, тези две жизненоважни вещества обновяват кръвта и лимфата. Структурата на хлорофила е почти идентична с тази на хемоглобина – важна молекула, която отговаря за транспортирането на кислорода към клетките и за чистотата на кръвта.

Спирулината съдържа 8 есенциални аминокиселини, 10 неесенциални аминокиселини, витамин В-комплекс, зеаксантин, антиоксидантните бета-каротини, есенциалната гама-линоленова мастна киселина, пробиотични бактерии, множество микроелементи и протеини, които унищожават множество патогени. Спирулината има способността да подсилва имунната система.

Всички съдържащи се в спирулината хранителни вещества помагат за детоксикация на тялото и клетките от различни тежки метали и токсини. Приемът й помага за прочистването от арсен, живак, радиации, пестициди, кадмий, карциногени от околната среда и синтетични химикали от храната.

През 1988 година в Япония било проведено изследване, което показало, че спирулината намалява нивата на холестерол и свързаните с него възпаления (в резултат от натрупването на холестерол в кръвта).

Хората с наднормено тегло могат да отслабнат чрез ежедневен прием на спирулина. Това е резултат от способността и да ускорява разграждането на мазнините и да подпомага натрупването на мускулна маса.

Ако човек иска да се възползва от всички качества на спирулината, трябва да започне ежедневно да приема по няколко грама,таблетки от тази супер храна. Трябва да се внимава с вида на закупената спирулина. За да бъде тя максимално полезна за организма, е добре да се избират само добавки с доказано качество.

Желателно  и препоръчително е, преди или непосредствено с използването на спирулина. Да се направи анти паразитна програма,  като се комбинира с биорезонансен апарат Zaper S5 AUTOMATIC.Това е гаранция за ефективно и комплексно прочистване на организма от, паразити вируси и бактерии.Враг и причинител номер едно на човека за всякакви здравословни проблеми !

Полезно е да знаете!

По-данни на СЗО от Паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания в 100% от случаите са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате , че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

Тогава още една статистика-90%  , от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. А всички раково болни са препълнени с тях.Родоначалникът на Паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат ”НЕОСВЕДОМЕНИ”!

Д-Р Роял Райф и  Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните  учени и изследователи в областта на паразитите.Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат. Че всички болести и симптоми от А до Я…Първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма .

Като живи организми, паразитите и бактериите също  имат ”нужда от храна”. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н… Без които нашият организъм , не може да ”функционира, изгражда и поддържа всички органи и системи”…

Получава се  следният парадокс!!! Пълен стомах,  гладен организъм!!!

При много хора, хранещи се здравословно и приемащи хранителни добавки,  се наблюдава. Частично или никакво подобрение на здравословното им състояние. Именно заради наличието на паразити и бактерии в организма. Ето защо е логично и препоръчително, когато се приемат добавки или супер храни. Да се направи, анти паразитна програма с Биорезонансен апарат Zaper S5 AUTOMATIC .

Спирулина таблетки-био

(200 броя x 400 mg таблетки)

(Под 0.08 лв / 1 брой)

Ползи и лечебни ефекти от спирулина на dragon superfoods:

100% био продукт

 • Високо съдържание на протеини и органични минерали
 • Богат на витамини, като В комплекс, витамин К и Е
 • Добър източник на бета каротин, цинк , желязо,  магнезии, селен
 • Богат на Омега 3 и Омега 6
 • Пречиства от тежки метали
 • Защитава организма от радиация
 • Пречиства, лимфна, кръвоносна, храносмилателна система, черен дроб, бъбреци и целия организъм.
 • Имоностимулатор
 • Супер клетъчна органична храна за клетките
 • Богато съдържание на  хлорофил (течен кислород) за организма
 • Повишава Ph на целия организъм
 • Доказано действие  за лечение и профилактика на редица заболявания (включително и при деца)
 • Дава усещане за ситост и спомага за контрол на апетита
 • Улеснява спазването на балансиран хранителен режим
 • Подпомага загубата на излишното тегло и постигане на желаната фигура
 • При под наднормено тегло, действа обратното (нормализира нормалното тегло)
 • Внася енергия,  бодрост , добро настроение.
 • Абсолютно безвреден, натурален, органичен продукт от природата.
 • С доказани многобройни положителни действия за организма.
 • Препоръчителен прием 2-3 месеца (един флакон стига за около 1/5 месец).

* Резултатите, които могат да бъдат постигнати с Спирулина са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек.Приемайте повече алкални храни (плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смути).Намалете приема на киселини храни (тесто, глутен, мая, захар).

 

* Препоръчваме да се комбинира с биорезонансен апарат Zaper S5 Automatic

 

В момента онлайн са: 318

Поръчки до момента днес:

В наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ

 • Код на продукта: ST-BIO
 • Наличност: Няма наличност
 • 12.00лв.